Oskar Piljek

Posebne ponude

Easter Walk&Hike Weekend

Pridružite nam se na organiziranim izletima i ne propustite 3 dana vrhunske zabave u prirodi i učinite aktivne praznike nezaboravnim!

Subota, 8.4. – OSOR WALK

Uskršnji pješački vikend započinje laganom vođenom šetnjom do susjednog otoka Cresa, odnosno do muzeja na otvorenom u Osoru, nekoć moćnom i bogatom trgovačkom mjestu koje  još i danas svojim zidinama svjedoči o toj prošlosti koju ćemo opisati na samoj šetnji.

Nedjelja, 9.4. – OSORŠĆICA HIKE

Osoršćica je planina koja se smatra jednom od najatraktivnijih otočnih planina te je prva koja je privukla pažnju turista kada se još davne 1887. godine austrougarski prestolonasljednik Rudolf Habsburg popeo na njen vrh. Nakon bogatog uskršnjeg doručka okupljanje u Rapoća Camping Villageu otkud se starta prema crkvici Sv. Mikule na vrhu Osoršćice s veličanstvenim pogledom na cijeli lošinjski arhipelag te obale Istre, otoka Raba, Paga i Silbe kao i vrhove Velebita.

Ponedjeljak, 10.4. – NEREZINE WALK

Treća i posljednja pješačka tura vas vodi uz brojne suhozide i napuštena sela u podnožju Osoršćice. Iz Lopari Camping Resorta prvo krećemo prema Velom Tržiću, napuštenom zaseoku koje krije ostatke antičke i srednjovjekovne arhitekture. Nedaleko Velog, nalaze se ostaci i Malog Tržića gdje je prema legendi rođen sv. Gaudencije, zaslužan što na Lošinju nema zmija otrovnica. Od Tržića se spuštamo do brežuljka Halmac koji se smatra prostorom najstarijeg naseljavanja Nerezina, a potom i do centra Nerezina, mjesta koje se razvilo u ribarsko i pomorsko naselje poznato po svojim majstorima u izradi brodova od drva. Od Nerezina se obalnom šetnicom vraćamo do Lopari Camping Resorta gdje zaključujemo naš aktivni vikend.

Paket uključuje:

 • 2 noćenja u Central Village Superior mobilnoj kućici
 • Rani check-in
 • Kasni check-out
 • 2 doručka u restoranu Lopari
 • 3 pješačke ture
 • Welcome paket
 • Završno čišćenje

Cijena paketa na bazi 2 odrasle osobe iznosi: 204 €

Doplate za paket, za dodatnu osobu:

 • Dijete od 0 – 2,99 – GRATIS
 • Dijete od 3 – 12,99 godina plaća 16 €
 • Dijete od 13 godina i odrasli plaćaju 52 €

Doplata za uslugu polupansiona po danu (odnosi se na sve goste u kućici):

 • Dijete od 0 – 2,99 – GRATIS
 • Dijete od 3 – 12,99 godina plaća 15 €
 • Dijete od 13 godina i odrasli plaćaju 22 €

NAPOMENA: Boravišna pristojba i prijava nisu uključeni u cijenu paketa, plaćaju se na licu mjesta. Organizator zadržava pravo promjene pješačkih ruta prije starta svake ture. Sudionici u programu sudjeluju na vlastitu odgovornost. 

Oskar Piljek

Lopari Camping Resort mobilne kućice

08.04.-10.04.2023.

Stay safe in Croatia

Prostrane mobilne kućice pogodne za cijelu obitelj ili grupu prijatelja. Dobrodošli u svoju privatnu, klimatiziranu oazu koja se sastoji od dvije spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje te blagovaonice i terase.

Per night starting from 102

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir