Karijere

više izvršitelja
Mjesto rada: Kamp Lopari, Kamp Rapoća-Nerezine (Mali Lošinj)

Područja odgovornosti:

  • pripremanje potrebne količine namirnica za kuhanje
  • odgovornost za ispravnost namirnica i kvalitetu izdanih jela
  • pripremanje jela i predjela po normativima
  • održavanje higijene i čistoće radnog prostora i površina
  • pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja

Potrebna znanja i vještine:

  • SSS/KV kuhar
  • radno iskustvo od šest mjeseci u struci
  • samostalnost u radu
  • urednost, odgovornost i organiziranost, sklonost timskom radu

Što nudimo:

  • zasnivanje sezonskog radnog odnosa
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok
  • rad u dinamičnom i poticajnom okruženju
  • specijalističke edukacije i treninzi iz područja kulinarstva

Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se slanjem svog životopisa na e-mail adresu: [email protected]

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T: 051 750 290
E: [email protected]

Postanite dio našeg tima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir