Karijere

više izvršitelja
Mjesto rada: Kamp Lopari, Kamp Rapoća-Nerezine (Mali Lošinj)

Područja odgovornosti:

  • pomaže kuharu pri pripravljanju jela (usitnjavanju i obrađivanju do finalne obrade), te pripravlja jednostavnija jela
  • priprema salate prema utvrđenim normativima pripreme salata
  • vodi brigu o kvaliteti i količinama namirnica u skladištu (zdravstvena ispravnost, uvjeti pohrane i način rukovanja namirnicama)
  • pomaže pri pranju i održavanju kuhinjske opreme, uređaja radnih površina, radnog prostora i personalnog prostora
  • pravilno i savjesno koristi kuhinjski inventar, opremu i uređaje

Potrebna znanja i vještine:

  • SSS (poželjno hotelijersko usmjerenje)
  • poželjno radno iskustvo šest mjeseci
  • urednost, odgovornost i organiziranost, sklonost timskom radu

Što nudimo:

  • zasnivanje sezonskog radnog odnosa, rad preko studenstskog ugovora
  • osiguran smještaj u destinaciji rada i topli obrok
  • rad u dinamičnom i poticajnom okruženju

Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se slanjem svog životopisa na e-mail adresu: [email protected]

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T: 051 750 290
E: [email protected]

Postanite dio našeg tima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir