Apartmani Dolac

Savršen odmor iz snova

Stay safe in Croatia

Apartmani Dolac smješteni su u Nerezinama, na sjevernoj strani Lošinja, u neposrednoj blizini mora. Centralna pozicija na arhipelagu predstavlja idealnu početnu točku za istraživanje svega što Cres i Lošinj imaju za ponuditi.

S besplatnim pristupom internetu, koji Vam je na raspolaganju u apartmanu, bez problema ćete ostati u kontaktu s vanjskim svijetom, čak i dok odmarate daleko od njega.

Prikaži više Prikaži manje

Apartmani Dolac smješteni su u samom srcu šarmantnih Nerezina. Samo 150 metara od mora i glavnog trga, 18 jednosobnih apartmana nudi ugodan smještaj za četiri osobe.

Pregledaj sve sadržaje i mogućnosti

SMJEŠTAJ

  • Studio 1/4
  • Studio apartman sa balkonom/terasom
  • Apartman 1/2+2
  • Apartman 1/2+2 sa balkonom/terasom

Kako do nas

Adresa: Rapoća 21,
Nerezine

Telefon: 051 237 145

E-mail adresa: [email protected]

Upute

Od centra grada (500m) 
Od autobusne stanice (500m)
Od trgovine (300m)
Od bolnice (20km)
Od ljekarne (2km)
Od banke (20km)

Vožnja automobilom od trajektne luke Porozina do kampa Rapoća traje jedan sat, a od trajektne luke Merag oko 40 minuta. Kamp Rapoća udaljen je oko 1 km od Osorskog mosta prema Malom Lošinju i leži na lijevoj strani.Nakon ulaska u Nerezine, skrenite lijevo nakon franjevačkog samostana. Do Maloga Lošinja vožnja traje još 15 minuta.

PRIPREMA. POZOR. ODMOR!

Rezervirajte danas jednu od naših ponuda i uživajte u posebnim cijenama. Pogledajte snižene sezonske cijene, ostanite duže - platite manje ponude i mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir