Losiniality

LOSINIAlity Pravilnik
Pravilnik programa zahvalnosti na vjernosti LOSINIAlity

1. UVODNE INFORMACIJE O PROGRAMU 

Program zahvalnosti na vjernosti LOSINIAlity namijenjen je gostima smještajnih objekata (kampovi),trgovina i marina u vlasništvu društva Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o., Lošinjskih brodograditelja 47, iz Malog Lošinja, OIB: 63465435060, koje je ujedno i vlasnik Programa zahvalnosti na vjernosti. 

Cilj Programa zahvalnosti na vjernosti jest omogućiti njegovim članovima korištenje pogodnosti opisanih u nastavku teksta. Svaki član svojim učlanjenjem Programu zahvalnosti na vjernosti izjavljuje da je pročitao i da razumije odredbe ovog Pravilnika te da ih prihvaća u potpunosti. 

Popis Losinia objekata koji sudjeluju u Programu zahvalnosti: 

KAMPOVI

Lopari Camping Resort**** (parcele, mobilne kućice, apartmani Lopari)
Rapoća Camping Village*** (parcele, mobilne kućice, apartmani Dolac)
Villa Catania *** (apartmani)

2. UČLANJENJE U PROGRAM I IZDAVANJE KARTICE

Član programa zahvalnosti na vjernosti LOSINIAlity može postati svaka punoljetna osoba koja potpiše pristupnicu i prihvati uvjete poslovanja i Pravilnik programa. Time stječe pravo na sve pogodnosti iz programa. Klijenti koji žele sudjelovati u programu prijavljuje se u program ispunjavanjem pristupnice na recepciji kampova ili putem Losinia web stranice. Nakon ispunjavanja pristupnice član dobiva karticu sa članskim identifikacijskim brojem.
U pristupnicu ispunjavaju se podaci: ime, prezime, spol, datum rođenja, poštansku adresu, broj mobitela i e-mail adresu. Navedene podatke klijent treba osigurati ako želi sudjelovati u Programu zahvalnosti i koristiti pogodnosti iz programa. Time se član automatski pretplaćuje na primanje Losinia newslettera na svoju e-mail adresu s posljednjim novostima i posebnim ponudama.
Svaki je član dužan obavijestiti Lošinjsku plovidbu d.o.o. u slučaju promjene osobnih podataka.
Član može prekinuti svoje članstvo i ispisati se iz programa u svakom trenutku bezuvjetno.

3. KORIŠTENJE KARTICE

Kartica je osobno vlasništvo člana. Ne smije se posuđivati, prenositi ili prodavati. Svaka kartica sadrži jedinstveni broj koji identificira člana.Losiniality card
Kartica ne predstavlja sredstvo plaćanja i ne obvezuje korisnika na kupnju.
Član kako bi  koristio pogodnosti programa, treba prilikom plaćanja u svim Losinia objektima, navedenima u članku 1., predočiti svoju člansku karticu.
Član može koristiti karticu samo za rezervaciju vlastitog smještaja odnosno smještaja za prijatelje i obitelj jedino ako i on boravi s njima u rezerviranom smještaju.
Gubitak kartice Član treba prijaviti Lošinjska plovidba Turizam slanjem e-maila na [email protected]

4. PRIKUPLJANJE BODOVA, NAGRAĐIVANJE I POPUSTI

Pogodnosti iz programa član ostvaruje skupljanjem bodova koji se zamjenjuju u nagradne eure.
Bodovi se skupljaju prilikom svake kupovine i plaćanja računa za usluge smještaja i trgovačkih usluga koje član realizira u objektima Lošinjske plovidbe, uz predočenje članske kartice.

Za rezervacije smještaja i ostvarene boravke rezervirane putem partnera, agencija, korisnika članskih kartica kojima se ostvaruju popusti i pogodnosti (ADAC, ACSI, ADAC SPAR CARD ili bilo kojeg drugog kamperskog udruženja, kao i nacionalnog autokluba HAK, i dr.) ili bilo koje treće posredničke strane, kao i za paušalne ugovore za parcele u kampovima, ne stječu se nagradni bodovi.
Bodovi se ne mogu skupljati niti koristiti nagradne eure za plaćanje turističkih pristojbi koje je dužan podmiriti tijekom boravka na destinaciji.
Stečeni bodovi nemaju gotovinsku vrijednost i ne mogu se zamijeniti za novac.
Potrošeni iznos pri kupnji pretvaraju se u bodove prema bonitetnom sustavu koji se sastoji od osnovnih i dodatnih bodova.

Osnovni bodovi se izračunavaju se prema 0,66 potrošenih eura jednako je 1 nagradnom bodu.

Dodatni bodovi pripisuje se od strane Vlasnika programa članu i to za: učlanjenje u program kao bodovi dobrodošlice, za preporuku prijateljima i obitelji koji još nisu boravili u kampu. Za navedeno se dodjeljuju bodovi prema navedenom u donjoj tablici.

 
AKTIVNOSTI GOSTA NAGRADA
Dodatni bodovi
Učlanjenje u program (welcome) 200 bodova
Preporuka prijateljima i obitelji 1000 bodova

NAGRAĐIVANJE

Stečeni i prikupljeni bodovi pretvaraju se u nagradne eure koje se mogu iskoristiti prilikom sljedećeg plaćanja neke od usluge, i to tako da se oduzmu od ukupnog iznosa računa u bilo kojem smještajnom ili trgovačkom objektu koje obuhvaća ovaj Program zahvalnosti na vjernosti.

Nagradni euri se izračunavaju se prema 100 bodova jednako je 1,33 nagradnih eura.

Svaki put kad član iskoristi stečene bodove oni se brišu s njegove kartice. Član može nastaviti prikupljati bodove tijekom svake sljedeće kupovine i plaćanja računa.
Svaka pojedinačna potrošnja stječe bodove prema bonitetnoj shemi (iz ovog članka). Član u trenutku korištenja nagradnih eura, odnosno zamjene bodova u nagradne eure, koristi nagradne eure u iznosu koji je prikupio do tog trenutka korištenja.
U slučaju otkazivanja rezervacije prilikom koje su se koristili nagradni bodovi, bodovi se ne vraćaju.
Bodovi vrijede 18 mjeseci od datuma njihova bilježenja odnosno posljednje aktivnosti. Ako član ne izvrši nijednu transakciju tijekom 18 mjeseci, svi prethodno stečeni bodovi brišu se s njegova računa bez prethodne obavijesti.


5. PRIVATNOST PODATAKA

Učlanjenjem u Program zahvalnosti na vjernosti LOSINIAlity član slobodno i izričito izjavljuje da je suglasan da njegove osobne podatke Lošinjska plovidba-turizam d.o.o. prikuplja i čuva, te koristi u svrhu identifikacije članova Programa, kao i komunikacije i slanja posebnih ponuda i promotivnih materijala, upitnika o zadovoljstvu uslugama putem elektroničke pošte te obavještavanja o posebnim ponudama, vijestima i događanjima koje organizira, sve u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Pristupanjem Programu zahvalnosti na vjernosti smatra se da je član dao izričitu dozvolu za primanje Losinia newslettera.


6. PREKID ČLANSTVA

Član može u svakom trenutku prekinuti svoje sudjelovanje u Programu zahvalnosti na vjernosti i to slanjem e-maila na [email protected]. Time se automatski brišu svi njegovi bodovi i nagradne eure te gubi pravo na korištenje ostalih pogodnosti iz Programa.


7. IZMJENE PRAVILNIKA PROGRAMA I PRIMJENJIVO PRAVO

Lošinjska plovidba Turizam d.o.o. može odredbe ovog Pravilnika mijenjati i nadopunjavati ubuduće.
Članovi su suglasni da se program može mijenjati, u cijelosti ili djelomično, ili čak prekinuti bilo kada i bez prethodne obavijesti. Članove će se obavijestiti o novim uvjetima Programa putem e-maila.
U slučaju prekida i ukidanja Programa Član ne može potraživati naknadu štete.
U slučaju spora između Lošinjske plovidbe Turizam i člana Programa zahvale na vjernosti primjenjuje se hrvatsko pravo. Moguće eventualne sporove vezane uz odredbe i primjenu ovog Pravilnika rješavat će se prije svega sporazumno, a ako to ne bude moguće rješava nadležni sud u Rijeci.


8. INFORMACIJE O PROGRAMU

Za sva pitanja oko članstva i stanja bodova ili reklamacije o nepravilnosti u dodjeljivanju bodova ili obavijesti o promjeni osobnih podataka, Član se može obratiti putem e-maila na adresu [email protected].

Lošinjska plovidba Turizam d.o.o.

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir