Politika privatnosti

Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Od Vas tražimo sljedeće podatke, koji su zaštićeni:

  • ime i prezime
  • adresa
  • adresa e-pošte broj telefona i/ili telefaksa
  • ostali podaci koje navedete, a napomenete da želite da ostanu tajni.

U svako se doba možete odjaviti s naše mailing liste  izričitom izjavom, nakon čega se Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o. neće koristiti Vašim podacima u svrhu promocije. U tom ih slučaju Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o. može upotrebljavati samo u svoje interne svrhe, npr. radi informatičke statističke obrade podataka.

Svi podaci koje dobijemo od Vas služe nam za:

  • što učinkovitijI odgovor na Vaš upit
  • osiguranje pružanja tražene usluge
  • promociju naših usluga (newsletter)
  • naše interne statističke obrade podataka
  • mogućnosti slanja brošura i drugih promidžbenih materijala  

Prikupljenim podacima koristiti ćemo se  samo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka dajete svoju suglasnost da Vam se Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o. može obratiti u navedene svrhe. U slučaju da ne želite da kontaktiramo s Vama, dužni ste nas o tome obavijestiti pisanim putem.

Vaše kontakt podatke možemo koristiti kako bi poboljšali uslugu i učinili odmor ugodnijim na način da vam javimo o zaboravljenim stvarima, naknadno pristigloj pošti i sl.

U trenutku kada dostavite svoje podatke pristajete na to da s Vama kontaktiramo i ulazite na našu mailing listu. Trenutak ulaska predstavlja Vaš izričit pristanak na kontakt. Zaštita  privatnosti Vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga više se nećemo koristiti Vašim podacima osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Vašu adresu e-pošte i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama izvan našeg poduzeća na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti.

Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Lošinjska plovidba-Turizam d.o.o. savjetuje roditeljima i skrbnicima da poduče djecu o sigurnom i odgovornom postupanju s osobnim podacima na internetu.

Ne dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke bez prethodne dozvole roditelja.

Osobni podaci djeteta i roditelja brišu se iz naše baze podataka ako roditelji to od nas zatraže. Kao roditelj ili staratelj uvijek imate pravo zatražiti uvid u sve osobne podatke o svojem djetetu koje smo dobili na nekoj od naših stranica, možete zahtijevati brisanje podataka (ako se ti podaci još uvijek nalaze u našoj bazi podataka) i/ili zabraniti nam buduće sakupljanje i upotrebu podataka o Vašem djetetu. Ako ste roditelj i želite ostvariti to pravo, javite nam se.

U svakom nam se trenutku možete obratiti radi pregleda svojih osobnih podataka, kao i radi ažuriranja, ispravka ili brisanja podataka. Do tog se trenutka u navedene svrhe koristimo Vašim starim podacima.

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir