Marina Lošinj

Istražite sjeverni Jadran

Zahtjev za vez 44˚32,6 'N - 14˚28,0 'E

Centralna pozicija, na samom ulazu u Mali Lošinj, kao i izrazita razvedenost obale, koju krase brojne prekrasne uvale, zaljevi i okolni otočići – čine marinu Lošinj idealnom polazišnom točkom za Vašu nautičku pustolovinu i istraživanje Kvarnerskog zaljeva.

Marina raspolaže sa 165 vezova u moru i može prihvatiti sve vrste plovila, veličine do 30 metara.

Svi vezovi opskrbljeni su i priključcima za struju i vodu, a marina je otvorena tijekom cijele godine te Vam na raspolaganju stoje usluge prihvata, dizanja i spuštanja plovila travel liftom te pranja i opremanja, kao i autorizirani servisi brodskih motora i uređaja.

Smještena u zaljevu te prirodno zaštićena od vjetrova i valova, a za dodatnu sigurnost opremljena je i 24-satnim video nadzorom.

A ako se odlučite upustiti u istraživanje kopna, u marini Vam je na raspolaganju i rent-a-car usluga.

Marina detalji

Marina Lošinj nalazi se na istoimenom otoku, na sjevernoj obali zaljeva Mali Lošinj, u neposrednoj blizini prolaza Privlaka, na poziciji 44˚32,6 'N - 14˚28,0 'E.

open google maps
 • 165 vezova u moru (za plovila veličine do 30 metara)
 • 5000 m2 prostora na kopnu s mogućnošću smještaja 80 plovila (veličine do 16 metara)
 • 1500 m2 unutarnjih hala s mogućnošću smještaja 25 plovila (veličine do 12 metara)
 • Travel lift (50 t nosivosti)
 • Recepcija s 24-satnim video nadzorom
 • Popravci i održavanje
 • Bar i restoran
 • Sanitarne jedinice
 • Trgovina s prehrambenim namirnicama
 • Benzinska postaja
 • "Sea help" baza
 • Granični prijelaz

Česta pitanja

Kako rezervirati godišnji vez?

Godišnji ili polugodišnji vez možete, ovisno o raspoloživosti, rezervirati na brojeve telefona: +385 51 234 081 i +385 51 231 626, ili putem e-maila na adresu: [email protected] U zahtjevu molimo da navedete i podatke o brodu (dužina, širina, težina) te željene datume rezervacije. Rezervacija veza naplaćuje se unaprijed.

Postoji li trgovina / dostava namirnica u marini?

Trgovina "Marina" nalazi se u Privlaci i nudi uslugu dostave namirnica do Vašeg plovila. Prije isporuke, potrebno je posjetiti trgovinu kako biste odabrali artikle, izvršili narudžbu te podmirili račun.

Kako rezervirati tranzitni vez?

Tranzitni (dnevni ili mjesečni) vez možete, ovisno o raspoloživosti, rezervirati na broj telefona: +385 51 234 081 ili putem e-maila na adresu: [email protected], najmanje 24 sata prije dolaska broda. U zahtjevu molimo da navedete i podatke o brodu (dužina, širina, težina) te željene datume rezervacije. Rezervacija veza se unaprijed naplaćuje.

Kako naručiti brodsku dizalicu?

Za naručivanje usluga brodskih dizalica, molimo unaprijed nas kontaktirajte na broj telefona: +385 51 231 626 ili nam pošaljite e-mail na adresu: [email protected] Prilikom zahtjeva molimo da navedete i podatke o brodu (dužina, širina, težina) te željeni datum usluge.

Kako do nas?

Marina je smještena na samom ulazu u Mali Lošinj.Povezana je dvjema trajektnim linijama: Valbiska (Krk) – Merag (Cres) te Porozina (Istra) – Brestova (Cres).

Dolazak morskim putem iz smjera juga i zapada vodi kroz Lošinjski zaljev, a iz drugih smjerova kroz kanal Privlaka s prijelazom preko pokretnog mosta koji se otvara u 9:00 i 18:00 sati. Na ulazu u marinu nalaze se granični prijelaz i benzinska postaja. GPS koordinate marine Lošinj su: 44'32'N 14'27'E.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir