Marina Lošinj

Istražite sjeverni Jadran

Zahtjev za vez 44˚32,6 'N - 14˚28,0 'E

Centralna pozicija, na samom ulazu u Mali Lošinj, kao i izrazita razvedenost obale, koju krase brojne prekrasne uvale, zaljevi i okolni otočići – čine marinu Lošinj idealnom polazišnom točkom za Vašu nautičku pustolovinu i istraživanje Kvarnerskog zaljeva.

Marina raspolaže sa 165 vezova u moru i može prihvatiti sve vrste plovila, veličine do 30 metara.

Svi vezovi opskrbljeni su i priključcima za struju i vodu, a marina je otvorena tijekom cijele godine te Vam na raspolaganju stoje usluge prihvata, dizanja i spuštanja plovila travel liftom te pranja i opremanja, kao i autorizirani servisi brodskih motora i uređaja.

Smještena u zaljevu te prirodno zaštićena od vjetrova i valova, a za dodatnu sigurnost opremljena je i 24-satnim video nadzorom.

A ako se odlučite upustiti u istraživanje kopna, u marini Vam je na raspolaganju i rent-a-car usluga.

Marina detalji

Marina Lošinj nalazi se na istoimenom otoku, na sjevernoj obali zaljeva Mali Lošinj, u neposrednoj blizini prolaza Privlaka, na poziciji 44˚32,6 'N - 14˚28,0 'E.

open google maps
 • 165 vezova u moru (za plovila veličine do 30 metara)
 • 5000 m2 prostora na kopnu s mogućnošću smještaja 80 plovila (veličine do 16 metara)
 • 1500 m2 unutarnjih hala s mogućnošću smještaja 25 plovila (veličine do 12 metara)
 • Travel lift (50 t nosivosti)
 • Recepcija s 24-satnim video nadzorom
 • Popravci i održavanje
 • Bar i restoran
 • Sanitarne jedinice
 • Trgovina s prehrambenim namirnicama
 • Benzinska postaja
 • "Sea help" baza
 • Granični prijelaz
 • Wasi nautička trgovina
 • Restoran Bruschetta

Česta pitanja

Godišnji ili polugodišnji vez možete, ovisno o raspoloživosti, rezervirati na brojeve telefona: +385 51 234 081 i +385 51 231 626, ili putem e-maila na adresu: [email protected] U zahtjevu molimo da navedete i podatke o brodu (dužina, širina, težina) te željene datume rezervacije. Rezervacija veza naplaćuje se unaprijed.

Trgovina "Marina" nalazi se u Privlaci i nudi uslugu dostave namirnica do Vašeg plovila. Prije isporuke, potrebno je posjetiti trgovinu kako biste odabrali artikle, izvršili narudžbu te podmirili račun.

Tranzitni (dnevni ili mjesečni) vez možete, ovisno o raspoloživosti, rezervirati na broj telefona: +385 51 234 081 ili putem e-maila na adresu: [email protected], najmanje 24 sata prije dolaska broda. U zahtjevu molimo da navedete i podatke o brodu (dužina, širina, težina) te željene datume rezervacije. Rezervacija veza se unaprijed naplaćuje.

Za naručivanje usluga brodskih dizalica, molimo unaprijed nas kontaktirajte na broj telefona: +385 51 231 626 ili nam pošaljite e-mail na adresu: [email protected] Prilikom zahtjeva molimo da navedete i podatke o brodu (dužina, širina, težina) te željeni datum usluge.

Marina je smještena na samom ulazu u Mali Lošinj.Povezana je dvjema trajektnim linijama: Valbiska (Krk) – Merag (Cres) te Porozina (Istra) – Brestova (Cres).

Dolazak morskim putem iz smjera juga i zapada vodi kroz Lošinjski zaljev, a iz drugih smjerova kroz kanal Privlaka s prijelazom mosta koji se otvara u 9:00 i 18:00 sati. Na ulazu u marinu nalaze se granični prijelaz i benzinska postaja. GPS koordinate marine Lošinj su: 44'32'N 14'27'E.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir