Marina Losinj

Marina Lošinj

Istražite sjeverni Jadran

Zahtjev za vez 44˚32,6 'N - 14˚28,0 'E

Centralna pozicija, na samom ulazu u Mali Lošinj, kao i izrazita razvedenost obale, koju krase brojne prekrasne uvale, zaljevi i okolni otočići – čine marinu Lošinj idealnom polazišnom točkom za Vašu nautičku pustolovinu i istraživanje Kvarnerskog zaljeva.

Marina raspolaže sa 175 vezova u moru i može prihvatiti sve vrste plovila, veličine do 30 metara.

Svi vezovi opskrbljeni su i priključcima za struju i vodu, a marina je otvorena tijekom cijele godine te Vam na raspolaganju stoje usluge prihvata, dizanja i spuštanja plovila travel liftom te pranja i opremanja, kao i autorizirani servisi brodskih motora i uređaja.

Smještena u zaljevu te prirodno zaštićena od vjetrova i valova, a za dodatnu sigurnost opremljena je i 24-satnim video nadzorom.

Na recepciji marine možete rezervirati i platiti vez, prijavit se, dobiti sve servisne informacije marine kao i informacije o boravku na Lošinju.

A ako se odlučite upustiti u istraživanje kopna, u samoj marini na raspolaganju vam je i turistička agencije gdje možete naručiti rent-a-car uslugu, iznajmiti biciklu, a ljubazno osoblje agencije rado će Vam preporučiti i organizirati izlet.

Vezovi za plovila i cijene

Vezovi u moru

175 vezova

Marina raspolaže sa 175 vezova u moru od obale “A” do obale “I” koji mogu prihvatiti sve vrste plovila, maksimalne veličine do 30 m. Svi vezovi opskrbljeni su priključcima za struju i vodu. Sanitarije se nalaze u marini, na dvije lokacije u blizini vezova. Mornar je na raspolaganju prilikom uplova i isplova plovila pozivom preko VHF kanala broj 17. Besplatan Wi-Fi prisutan je u cijeloj marini.

Hala

30 plovila

Pogodan smještaj za vaše plovilo bez brige o vremenskim prilikama, blizina svih servisnih sadržaja i usluga koje omogućuju lagano i brzo spuštanje u more. Hala nudi smještaj za 30 plovila maksimalne veličine do 12 m.

Suha marina

80 plovila

Smještena je uz samo more i u neposrednoj blizini svih sadržaja marine. Pruža uslugu smještaja za 80 plovila na kopnu maksimalne veličine do 18 m.

Marina Lošinj nalazi se na istoimenom otoku, na sjevernoj obali zaljeva Mali Lošinj, u neposrednoj blizini prolaza Privlaka, na poziciji 44˚32,6 'N - 14˚28,0 'E.

open google maps
  • 175 vezova u moru (za plovila veličine do 30 metara)
  • 5000 m2 prostora na kopnu s mogućnošću smještaja 80 plovila (veličine do 16 metara)
  • 1500 m2 unutarnjih hala s mogućnošću smještaja 30 plovila (veličine do 12 metara)

Sadržaji marine

Marina reception

Recepcija marine

Rezervacije i naplata usluga vezova, dizalice i ostalih dodatnih usluga, usluge mjenjacnice, informacije o svim uslugama marine i boravku gostiju na Lošinju.

Tourist Agency

Turistička agencija Losinia

Mogućnost rezervacije apartmana na Lošinju, organizacija izleta, prodaja karata za muzej, rent a car usluge, najam bicikla i plovila, usluge mjenjačnice.

Sanitary facility Marina

Sanitarne jedinice

Uređene i opremljene sanitarije, toalet za osobe s invaliditetom, prostor opremljen perilicom i sušilicom za robu. 

Grocery store

Trgovina Marina

Bogata ponuda pekarskih i prehrambenih proizvoda, izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića te higijenskih potrebština. Trgovina Marina radi od pocetka lipnja do kraja rujna, svakodnevno od 7.30h do 13.30h.

Svi gosti marine, članovi Losinitality kluba, mogu iskoristiti pogodnosti kupovinom u trgovini Marina.

Wasi nautic shop

Wasi

Novootvorena trgovina nautičke opreme smještena u centralnoj zoni marine, u neposrednoj blizini recepcije. Wasi nudi kompletnu opremu za vaše plovilo, a za sva pitanja i savjeta na raspolaganju vam je susretljivo i profesionalno osoblje.

Starboard

Starboard

Ovlašteni servisno prodajni zastupnik najvećeg svjetskog proizvođača jedara - tvrtke North Sails. Servis se vrši prema najvišim standardima kvalitete North Sailsa, za sve brandove i proizvođače jedara. Nakon servisa, jedra možete ostaviti na skladištenje kako bi spremna dočekala iduću sezonu. Starbord izraduje I popravlja sve vrste brodskih tendi.

Bilo da se radi o manjim rekreativnim plovilima ili luksuznim megajahtama, suradnja sa vodećom hrvatskom tvrtkom u proizvodnji brodskih tendi - Nauticon d.o.o. - garantira individualni pristup pri izradi svake brodske tende. Strpljenje, iskustvo i predanost u obradi narudžbe “po mjeri”, korektnost i poštivanje ugovorenih rokova te sama kvaliteta izvršenih radova garancija su Vašeg zadovoljstva.

Adrai Oil

Benzinska postaja Adria Oil

Jedna od najvećih benzinskih postaja na Jadranu. Od 2003. godine opskrbljuje jahte, plovila i druga vozila svim vrstama goriva vrhunske kvalitete, uz visoki stupanj ekološke osvještenosti. Od 2010. godine u ponudi su Eurodiesel i Eurosuper goriva G-POWER kvalitete koja smanjuju potrošnju i poboljšavaju karakteristike sagorijevanja. Uz prodaju naftnih derivata očekuju Vas i preko 2500 različitih artikala, širok program ulja i maziva te ljubazno osoblje koje će Vam uz stručni savjet pomoći pri odabiru najboljeg proizvoda za Vas i Vaše vozilo.

Servisne usluge i partneri

Servisne usluge

  • Travel lift (50 t nosivosti)
  • Dizalica (10 t nosivosti)

      RADNO VRIJEME:   Ponedjeljak - petak od 08 - 15 h
                                          Subota 08 - 13 h
                                          Nedjelja zatvoreno

  • "Sea help" baza
  • Granični prijelaz

Partneri

Marina Lošinj vec dugi niz godina uspješno surađuje s partnerima koji će vam osigurati sigurnu plovidbu tijekom ljetne sezone, ali isto tako pripremiti plovilo za zimske mjesece.

Nautilus

Ovlašteni servisni centar za: Mercury, MerCruiser, Hyundai, Honda te Suzuki motore i Duracell baterije. Zastupnik vrhunskih Datacol aditiva za benzinske i dizelske agregate te službeni partner SeaHelp službe za tehničku pomoć na moru. Od ostalih usluga nudimo: ugradnju, servis i popravak brodske opreme i brodske elektronike.

Gumiservis

Nudi specijaliziranu i kompletnu brigu o plovilima te sa preko  40 godina iskustva na području  brodogradnje jamči visoku kvalitetu pruženih usluga i optimalnih uvjeta kod održavanja plovila. Usluge koje pruža neposredno ispred servisne hale dostupne su za plovila težine do 20T, a između ostalog uključuju: poliranje, plastificiranje, nanošenje antivegetativnih premaza, servis i rekonstrukciju plovila te bojanje i lakiranje plovila.  Uz servisnu halu koja prima plovila do 18m dužine tvrtka posjeduje i izdvojenu stolariju sa vrhunskim kalafatima.

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir