Lopari Camping Resort

UŽIVAJTE U UŠTEDAMA DO 20%

Pronađite svoje mjesto pod suncem, unutar oaze stoljetnih borova i hrastova, u ovom šarmantnom lošinjskom kampu. Kapaciteta do 1000 gostiju.

 adac

Smješten na idealnoj lokaciji, u podnožju brda Osorošćica – na pola puta između povijesnog gradića Osora i pitoresknog ribarskog naselja Nerezine – kamp je ujedno i zaklonjen, ali i u blizini svega što Lošinj ima za ponuditi. 

Uživajte u miru i privatnosti, na samo nekoliko minuta šetnje od živahnih otočkih gradića.

Kamp se proteže na 32 hektara i može primiti do 1000 gostiju, a prostrane parcele osiguravaju dovoljno prostora da nikad ne osjetite gužvu.

Sve parcele se nalaze u blizini plaže te Vam je more u svakom trenutku na dohvat ruke. A ako ste još i ljubitelj jedrenja na dasci, Lopari su savršena lokacija za otisnuti se na pučinu i ukrotiti vjetar.

Bilo da se tijekom odmora volite opuštati, aktivno zabavljati ili pak uživati u istraživanju – ovdje ćete pronaći sve sastojke za odmor iz snova.

Prikaži više Prikaži manje
 • prostrane parcele samo nekoliko koraka od mora
 • NOVO 2024: Superior parcele smještene u hladu borove šume
 • sportski i animacijski programi za djecu i odrasle uključeni u cijenu
 • omiljeno odredište za windsurfere
 • sadržaji i aktivnosti za cijelu obitelj
Pregledaj sve sadržaje i mogućnosti

SMJEŠTAJ

 • Premium Mare - parcele u neposrednoj blizini mora (površine 100 m2) s priključkom za struju i vodu
 • Premium - parcele u blizini mora (površine 80-100 m2) s priključkom za struju i vodu
 • Superior - parcele 50-150 metara od mora (površine 80-100 m2) s priključkom za struju i vodu. NOVO 2024: novouređene parcele u hladu borove šume, smještene u neposrednoj blizini sanitarnog čvora, dječjeg igrališta i restorana, idealno za obitelji
 • NOVO 2024 Osor Vista Village - nove, potpuno opremljene i komforne mobilne kućice od 43 m2, smještene u neposrednoj blizini mora, raspolažu s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, opremljenom kuhinjom i natkrivenom terasom od 30 m2
 • Surf Beach Village – mobilne kućice u neposrednoj blizini mora (površine 38 m2), opremljene klima uređajem, satelitskim TV uređajem, Wi-Fi bežičnim Internetom te potpuno natkrivenom terasom (površine 26 m2)
 • Central Village – mobilne kućice udaljene 80 metara od mora (površine 35 m2, 32 mi 24 m2), opremljene klima uređajem, satelitskim TV uređajem, Wi-Fi bežičnim Internetom i terasom
 • Sunny Village – mobilne kućice udaljene 150 metara od mora (površine 32 m2), opremljene klima uređajem, satelitskim TV uređajem, Wi-Fi bežičnim Internetom i terasom
Lopari Camping Resort - Parcele

GASTRO PONUDA

Naša raznolika ponuda uključuje gastronomske specijalitete i širok izbor ukusnih koktela i osvježavajućih pića.

Kako do nas

Adresa: Lopari 1,
Nerezine

Telefon: +385 51 750 270

E-mail adresa: [email protected]

Upute

Od centra grada (2km) 
Od autobusne stanice (2km)
Od bolnice (20km)
Od ljekarne (2km)
Od banke (20km)

Vožnja automobilom od trajektne luke Porozina do kampa Lopari traje jedan sat, a od trajektne luke Merag oko 40 minuta. Kamp Lopari udaljen je oko 500 m od Osorskog mosta prema Malom Lošinju i leži na lijevoj strani. Do Maloga Lošinja vožnja traje još 15 minuta.

PRIPREMA. POZOR. ODMOR!

Rezervirajte danas jednu od naših ponuda i uživajte u posebnim cijenama. Pogledajte snižene sezonske cijene, ostanite duže - platite manje ponude i mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas.

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir