Sport

Bicikliranje

Lošinj je idealan za ljubitelje bicikliranja. Dovoljno velik da vam potakne želju za istraživanjem, a dovoljno malen da ga možete gotovo cijelog obići.

Biciklistička ruta po otoku jedna je od najatraktivnijih na Kvarneru, a zbog nezahtjevnog i izrazito položenog terena uz samu obalu, pogodna je i za početnike, obitelji s djecom, kao i bicikliste zrelije dobi. A za one napredne i željne adrenalinske avanture, tu su i brojne planinske staze te divlji puteljci koji nestrpljivo čekaju da ih se osvoji.

Atraktivnost Lošinja prepoznali su brojni entuzijasti, ali i profesionalci te se iz godine u godinu ovdje organizira sve veći broj međunarodnih utrka.

Velika raznolikost terena i zadivljujući krajolik, garancija su nezaboravno provedenog dana, a osim u istraživanju brojnih biciklističkih staza i puteljaka, uživat ćete i u veličanstvenom pogledu na cijeli lošinjski arhipelag – otoke Unije, Susak i Ilovik, kao i Rab, Pag i Velebit.

Želite li sami istražiti otok, u kampu možete iznajmiti bicikle. Rado ćemo vam pomoći savjetom i predložiti najbolje rute s obzirom na vašu opremu i kondiciju. Ili nam se pridružite na organiziranim biciklističkim turama s našim vodičima, i iskoristite u potpunosti svoje vrijeme i energiju.

Politika kolačića

Klikom na PRILAGODI POSTAVKE možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj POLITICI KOLAČIĆA.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: