Sport

Windsurf i sportovi na vodi

Lopari Camping Resort ima idealne uvjete za windsurfing. Vjetrovi umjerene snage i toplo more pogodni su za učenje jedrenja na dasci, kao i za iskusne windsurfere.

Prethodno iskustvo nije potrebno, uz naše instruktore naučit ćete osnove jedrenja na dasci i izvrsno se zabaviti. Bez obzira na godine i vještine!

Osim u jedrenju na dasci, možete se okušati i u raznim drugim vodenim sportovima, od osnovnih tehnika do napredne obuke ili čak profesionalnog vježbanja.

Tečajevi su osmišljeni da budu i zabavni i izazovni, tako da zaista možete aktivno iskoristiti svoje vrijeme na moru. Na raspolaganju su vam najmodernija oprema i instruktori koji će vam pomoći da aktivno i kvalitetno usavršite svoje vještine na grupnim ili individualnim treninzima.

Škola plivanja i usavršavanje tehnike plivanja

Priuštite svojim malim neplivačima nezaboravno ljeto – „ono kad su proplivali“.

Program je prvenstveno namijenjen školskoj djeci s ciljem da im se more približi na zabavan i siguran način. Treninzi su grupni s individualnim pristupom.

Za plivače koji žele usavršiti plivačke tehnike (bez obzira na dob) pripremili smo nešto izazovniji tip treninga u kojem će isprobati i usavršiti sve plivačke stilove. 

Kajak i veslanje na dasci (SUP)

Svladavanje tehnike veslanja na dasci i vožnje kajaka odlična je priprema za istraživanje skrivenih lošinjskih uvala i plaža. U kampu možete iznajmiti opremu ili trenirati s nama da usavršite svoje vještine.

Snorkeling

Uz naše iskusne instruktore napravite prvi korak prema ronjenju i istraživanju podmorja s maskom i dihalicom. Zaronite u ovu avanturu!

Gdje nas možete naći? U Surf Beach Village zoni za sportove na dasci, dok je meeting point za ostale aktivnosti kod multi-sport igrališta.

Politika kolačića

Klikom na PRILAGODI POSTAVKE možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj POLITICI KOLAČIĆA.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: