Posebne ponude

Easy Morning

Sada možete odbaciti svoja kuhala za kampiranje! Rezervirajte Superior parcelu u Lopari Camping Resortu s uključenim doručkom. Bez obzira preferirate li opušteno jutro uz šalicu svježe kave ili obilan doručak koji će vam dati energiju za ostatak dana, ne propustite ovu fantastičnu ponudu.

U sezonu 2024., Lopari Camping Resort ulazi sa 60 novouređenih Superior parcela. Svaka parcela je brižno smještena u hladu borove šume, a novo dječje igralište pokraj parcela osigurat će vam neprocjenjive trenutke opuštanja jer su djeca u blizini i na sigurnom. Na dohvat novih parcela nalazi se i restoran s novouređenom terasom, idealan je za uživanje u zajedničkom početku dana.

Rezervirajte svoj kamping odmor sada i počastite se opuštajućim odmorom na otvorenom uz besplatni doručak.

Lopari Camping Resort

19.04.-07.10.2024

 adac

Smješten na idealnoj lokaciji, u podnožju brda Osorošćica – na pola puta između povijesnog gradića Osora i pitoresknog ribarskog naselja Nerezine – kamp je ujedno i zaklonjen, ali i u blizini svega što Lošinj ima za ponuditi. 

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir