Lopari Camping Resort

UPOZNAJTE KAMP LOPARI

Pronađite svoje mjesto pod suncem, unutar oaze stoljetnih borova i hrastova, u ovom šarmantnom lošinjskom kampu. Kapaciteta do 1000 gostiju.

 adac

Smješten na idealnoj lokaciji, u podnožju brda Osorošćica – na pola puta između povijesnog gradića Osora i pitoresknog ribarskog naselja Nerezine – kamp je ujedno i zaklonjen, ali i u blizini svega što Lošinj ima za ponuditi. 

Uživajte u miru i privatnosti, na samo nekoliko minuta šetnje od živahnih otočkih gradića.

Kamp se proteže na 32 hektara i može primiti do 1000 gostiju, a prostrane parcele osiguravaju dovoljno prostora da nikad ne osjetite gužvu.

Sve parcele se nalaze u blizini plaže te Vam je more u svakom trenutku na dohvat ruke. A ako ste još i ljubitelj jedrenja na dasci, Lopari su savršena lokacija za otisnuti se na pučinu i ukrotiti vjetar.

Bilo da se tijekom odmora volite opuštati, aktivno zabavljati ili pak uživati u istraživanju – ovdje ćete pronaći sve sastojke za odmor iz snova.

Prikaži više Prikaži manje
  • NOVO 2024: Superior parcele smještene u hladu borove šume
  • 1000 gostiju na 32 ha
  • 25 m do maksimalno 150 m od mora
Pregledaj sve sadržaje i mogućnosti

SMJEŠTAJ

  • Premium Mare - parcele u neposrednoj blizini mora (površine 100 m2) s priključkom za struju i vodu
  • Premium - parcele u blizini mora (površine 80-100 m2) s priključkom za struju i vodu
  • Superior - parcele 50-150 metara od mora (površine 80-100 m2) s priključkom za struju i vodu. NOVO 2024: novouređene parcele u hladu borove šume, smještene u neposrednoj blizini sanitarnog čvora, dječjeg igrališta i restorana, idealno za obitelji
  • NOVO 2024 Osor Vista Village - nove, potpuno opremljene i komforne mobilne kućice od 43 m2, smještene u neposrednoj blizini mora, raspolažu s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, opremljenom kuhinjom i natkrivenom terasom od 30 m2
  • Surf Beach Village – mobilne kućice u neposrednoj blizini mora (površine 38 m2), opremljene klima uređajem, satelitskim TV uređajem, Wi-Fi bežičnim Internetom te potpuno natkrivenom terasom (površine 26 m2)
  • Central Village – mobilne kućice udaljene 80 metara od mora (površine 35 m2, 32 mi 24 m2), opremljene klima uređajem, satelitskim TV uređajem, Wi-Fi bežičnim Internetom i terasom
  • Sunny Village – mobilne kućice udaljene 150 metara od mora (površine 32 m2), opremljene klima uređajem, satelitskim TV uređajem, Wi-Fi bežičnim Internetom i terasom
Lopari Camping Resort - Parcele

GASTRO PONUDA

Naša raznolika ponuda uključuje gastronomske specijalitete i širok izbor ukusnih koktela i osvježavajućih pića.

Kako do nas

Adresa: Lopari 1,
Nerezine

Telefon: +385 51 750 270

E-mail adresa: [email protected]

Upute

Od centra grada (2km) 
Od autobusne stanice (2km)
Od trgovine (20km)
Od bolnice (20km)
Od ljekarne (2km)
Od banke (20km)

Vožnja automobilom od trajektne luke Porozina do kampa Lopari traje jedan sat, a od trajektne luke Merag oko 40 minuta. Kamp Lopari udaljen je oko 500 m od Osorskog mosta prema Malom Lošinju i leži na lijevoj strani. Do Maloga Lošinja vožnja traje još 15 minuta.

PRIPREMA. POZOR. ODMOR!

Rezervirajte danas jednu od naših ponuda i uživajte u posebnim cijenama. Pogledajte snižene sezonske cijene, ostanite duže - platite manje ponude i mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas.

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir