Gdje jesti

Bistro Rapoća

Dobrodošli u Bistro Rapoća, smješten u prekrasnom kampu Rapoća Camping Village.

Naš kuhinja nudi vam specijalitete kao što su izvrsne pizze i burgeri, pripremljeni od domaćeg Angus mesa s pašnjaka Korduna i crne slavonske svinje.

Bistro Rapoća
Bistro Rapoća

Znamo koliko je važno uživati u obrocima u udobnosti vašeg vlastitog prostora. Stoga vam nudimo mogućnost "take away" usluge za naše pizze i burgere. Bez obzira jeste li užurbani zbog aktivnosti u kampu ili jednostavno želite opušteno večerati pod zvijezdama, naša hrana je uvijek na dohvat ruke.

Uz to, želimo istaknuti da kućni ljubimci su dobrodošli u naš bistro. Vjerujemo da je obiteljski kamp i mjesto za ljubimce, stoga vas pozivamo da uživate u obroku zajedno sa svojim krznenim prijateljem.

Pridružite nam se na terasi i uživajte u ukusnim jelima, uključujući pizze i burgere. Dođite i isprobajte našu kuhinju u Bistru Rapoća, vašem novom omiljenom mjestu u kampu Rapoća Camping Village. Vidimo se uskoro!

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir