Opis posla
- Prima, razmješta, odvodi goste na njihova mjesta, te poslužuje goste jelom i pićem, naplaćuje
- Detaljno je upoznat sa svim sadržajima na jelovniku/vinskoj karti kako bi mogao gostima dati prijedloge
- Prihvaća primjedbe i reklamacije gostiju u vezi hrane, pića i rada osoblja, poduzima mjere za otklanjanje negativnosti, te nastoji udovoljiti željama gostiju
- Pomaže pri pranju i održavanju opreme, uređaja, radnih površina, radnog prostora i personalnog prostora
- Zadužen za čišćenje, brisanje i pripremu inventara za usluživanje, te posprema stolove i restoran općenito
- Proaktivno surađuje sa šefom kuhinje i ostalim zaposlenicima restorana
- Po potrebi obavlja i druge poslove po nalogu nadređenog
Potrebna znanja i vještine
- Srednja stručna sprema, prednost završena ugostiteljska škola
- Radno iskustvo poželjno
- Sklonost timskom radu
- Organizacijske i komunikacijske vještine
- Aktivni korisnik engleskog i njemačkog jezika
Što nudimo
- Zasnivanje sezonskog radnog odnosa
- Odličnu priliku stjecanja radnog iskustva
- Osiguran smještaj u destinaciji rada (ukoliko radnik nije s Lošinja)
- Rad u dinamičnom i poticajnom okružju
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47, 51550 Mali Lošinj
T: 051 750 285
E: [email protected]
Postanite dio našeg tima!