Opis posla:
- Odgovoran je za zadovoljstvo svih gostiju i kontrolu kvalitete u svom području djelovanja
- Odnosi se prema gostima i kolegama, te radi u skladu sa zadanim SOP-jem
- U slučaju odsustva šefa kuhinje preuzima njegove zadatke u smjeni
- Odgovoran je za kvalitetu hrane kao i za racionalno trošenje namirnica i drugog materijala
- Kontinuirano prati sve trendove vezane uz hranu, te predlaže inovacije
- Prema uputama šefa kuhinje savjetuje i educira djelatnike kuhinje kada je to moguće, te ih objektivno ocjenjuje kod obavljanja radnih zadataka
- Odgovoran je za provedbu općih i posebnih higijenskih uvjeta (osobna higijena, higijena okoline, higijenski uvjeti skladištenja namirnica, proizvodnje i usluživanja hrane)
- Priprema jela u skladu s definiranim standardima i propisanim normativima
- Provjerava i korigira urednost prostora kuhinje, komora, skladišta I garderoba
- Prihvaća primjedbe i reklamacije gostiju u vezi hrane, pića i rada osoblja, poduzima mjere za otklanjanje negativnosti te nastoji udovoljiti željama gostiju
- Odgovoran je za trošenje svih energenata u svom području djelovanja
- Dužan je pridržavati se procesa HACCAP-a
- Obavlja i druge poslove po nalogu nadređenog
Potrebna znanja i vještine:
- Minimalno 2 godine radnog iskustva na poziciji kuhara
- Odgovornost, samostalnost i organiziranost, te sklonost timskom radu
- Efikasnost pod pritiskom rokova i dobro upravljanje stresom
Što nudimo:
- Zasnivanje radnog odnosa na određeno s probnim rokom uz mogućnost produljenja ugovora o radu
- Rad u dinamičnom i poticajnom okružju
- Daljnji razvoj profesionalne karijere i sudjelovanje u edukacijama
- Osiguran smještaj u destinaciji rada (ukoliko radnik nije sa Lošinja)
Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se na našu e-mail adresu [email protected].
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T:051 750 285
E: [email protected]
Postanite dio našeg tima!