Opis posla:
- Odgovoran je za zadovoljstvo svih gostiju i kontrolu kvalitete u svom području djelovanja u smjeni
- Odnosi se prema gostima i kolegama, te radi u skladu sa zadanim standardima
- Uvodi u rad, educira i nadgleda osoblje i pomaže u organiziranju smjena voditelju restorana kako bi se osiguralo nesmetano djelovanje smjena
- Educira i daje upute u vezi načina usluživanja jela i pića
- Proaktivno sudjeluje pri posluživanju
- Proaktivno surađuje sa šefom kuhinje i ostalim zaposlenicima restorana
- Prima, razmješta, odvodi goste na njihova mjesta, poslužuje goste jelom i pićem i naplaćuje
- Detaljno je upoznat sa svim sadržajima na jelovniku/vinskoj karti kako bi mogao gostima dati prijedloge
- Prihvaća primjedbe i reklamacije gostiju u vezi hrane, pića i rada osoblja, poduzima mjere za otklanjanje negativnosti, te nastoji udovoljiti željama gostiju
- Vodi brigu o svim zalihama, te operativnoj nabavi
- Odgovoran je za trošenje svih energenata u svom području djelovanja
- Po potrebi obavlja i druge poslove po nalogu nadređenog
Potrebna znanja i vještine:
- Srednja stručna sprema, prednost završena ugostiteljska škola
- Radno iskustvo uvjet
- Sklonost timskom radu
- Organizacijske i komunikacijske vještine
- Aktivno znanje minimalno jednog stranog jezika, poželjno njemačkog ili engleskog
Što nudimo:
- Zasnivanje sezonskog radnog odnosa
- Odličnu priliku stjecanja radnog iskustva
- Osiguran smještaj u destinaciji rada (ukoliko radnik nije s Lošinja)
- Rad u dinamičnom i poticajnom okružju
Prepoznajete li se u navedenim potrebama, prijavite se na našu e-mail adresu [email protected].
Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
Lošinjska plovidba – Turizam d.o.o., Odjel za razvoj ljudskih potencijala
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj 51550
T:051 750 285
E: [email protected]
Postanite dio našeg tima!