Novosti

Lopari Camping Resort - NOVO 2024

Osor Vista Village Mare

Pripremite se za nezaboravan odmor jer u 2024. godini donosimo niz novosti kako bismo vaše kampiranje u Lopari Camping Resortu učinili još ugodnijim i raznolikim.

 

Osor Vista Village – luksuzne mobilne kućice na 43 kvadrata!

Zamislite se smješteni u potpuno novoj zoni mobilnih kućica – Osor Vista Village, s pogledom na čudesni, četiri tisuće godina stari gradić Osor. Svaka mobilna kućica dizajnirana je s naglaskom na udobnosti i moderan dizajn, pružajući vam privatnost uz istovremeno očuvanje autentičnog kamperskog doživljaja.

 

Nova razina udobnosti na Superior parcelama!

Za one koji vole tradicionalni šarm kampiranja, predstavljamo nove Superior parcele. Prostrane i opremljene suvremenim sadržajima, pružaju vam idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi.

 

Novo dječje igralište - mjesto radosti i smijeha!

Obiteljski odmor postaje još bolji s potpuno novim dječjim igralištem! Osmišljeno s pažnjom prema sigurnosti i zabavi, ovo igralište će biti središnje mjesto gdje će se mališani moći slobodno igrati, stvarati prijateljstva i graditi nezaboravne uspomene. Trampolin, active trail i zip line, samo su dio sprava koje vas očekuju!

 

Gastronomska čarolija u preuređenom restoranu!

Iskustvo kampiranja ne završava samo na otvorenom. Uživajte u ukusnim jelima i ljetnim zabavama pod zvjezdanim nebom u ugodnom ambijentu preuređene terase restorana Lopari, gdje se svaka večer pretvara u poseban doživljaj.

Budite prvi koji će uživati u novim sadržajima! Rezervirajte svoje mjesto već danas i osigurajte si nezaboravan odmor u kampu Lopari. Očekujemo vas s mnogo uzbuđenja!

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir