Turistička agencija

Krojimo nezaboravan odmor po vašim mjerama

Nema ničeg boljeg od istraživanja otoka, a mi znamo najbolja mjesta za vaše mini ekspedicije. Rado ćemo vam biti podrška ako se u istraživanje upustite samostalno te ponuditi sve potrebne informacije i karte. Ako ste pak tip za grupne izlete, odaberite neki iz Losinijine ponude izleta ili ćemo vas povezati s nekim od naših partnera.

S više od 40 godina iskustva u turizmu, imamo odličnu suradnju sa svim lošinjskim turističkim djelatnicima. Za vas možemo organizirati smještaj u hotelu, apartmanu ili kampu, rezervirati stol u lokalnom restoranu ili kartu u jednom od muzeja, organizirati izlet brodom na obližnji otok, iznajmiti bicikl, skuter ili čamac, ili pak organizirati dozvolu za ribolov. Sve to nudimo u našim paketima ili zasebno.

Turistička agencija Losinije smještena je na adresi Privlaka 19, ali naše usluge i djelatnike susrest ćete na cijelome otoku, od marine, kampova Rapoće i Loparija, do trgovina i restorana.

U našim poslovnicama uvijek možete očekivati ljubazno osoblje i znalački savjet za sve vezano za cresko-lošinjski arhipelag. Dat ćemo sve od sebe da zavolite Lošinj onoliko koliko ga mi volimo.

Potražite nas na sljedećoj lokaciji:

• Privlaka 19, 51550 Mali Lošinj

Radno vrijeme:

PON - PET: 08:00-15:00

SUB: 08:00-13:00

NED: Zatvoreno

 

ADDRESA: Privlaka 19, 51550 Mali Lošinj
TEL: +385 51 238 540
E-MAIL: [email protected] 

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir