Rapoća Camping Village

UPOZNAJTE KAMP RAPOĆA

Smješten na prekrasnoj lokaciji usred mirisne borove šume i opremljen svime što Vam može zatrebati, kamp Rapoća je idealno mjesto za odmor.

 Camp Rapoća ADAC

Kamp odiše tradicijom i kulturnom baštinom, zahvaljujući samostanu i zvoniku koji datiraju još iz 15. stoljeća, a nalaze se unutar samog kampa.

Smješten je pokraj malog, ribarskog naselja Nerezine, a dodatni sadržaji poput tržnice, suvenirnica te poštanskog ureda, dostupni su na samo 5 minuta hoda.

Kućni ljubimci također su dobrodošli te je dio sadržaja prilagođen posebno i njima.

Prikaži više Prikaži manje

Smješten je pokraj malog, ribarskog naselja Nerezine, a dodatni sadržaji poput tržnice, suvenirnica te poštanskog ureda, dostupni su na samo 5 minuta hoda.

Pregledaj sve sadržaje i mogućnosti

SMJEŠTAJ

  • Superior mobilne kućice opremljene su klima uređajem i imaju kapacitet primiti do 6 osoba. Sadrže dvije spavaće sobe, dnevni boravak te prostranu i potpuno opremljenu kuhinju (koja uključuje električni štednjak i mikrovalnu pećnicu), dodatnu sofu na razvlačenje, satelitski TV uređaj i dvije kupaonice.

  • Delta mobilne kućice opremljene su klima uređajem i imaju kapacitet primiti do 6 osoba. Sadrže dvije spavaće sobe, dnevni boravak te prostranu i potpuno opremljenu kuhinju (koja uključuje električni štednjak i mikrovalnu pećnicu), dodatnu sofu na razvlačenje za 2 osobe, satelitski TV uređaj i dvije kupaonice.

  • Comfort mobilne kućice opremljene su klima uređajem i imaju kapacitet primiti do 5 osoba. Sadrže dvije spavaće sobe, dnevni boravak te prostranu i potpuno opremljenu kuhinju (koja uključuje električni štednjak i mikrovalnu pećnicu), dodatnu sofu na razvlačenje za jednu osobu, satelitski TV uređaj i kupaonicu.

  • Premium Mare parcele: smještene u borovoj šumi, u neposrednoj blizini plaže s prekrasnim pogledom na more te opremljene priključkom za struju i vodu.
  • Premium parcele: smještene u borovoj šumi, u blizini mora i plaže te opremljene priključkom za struju i vodu.
  • Superior parcele: ugodno smještene i prostrane parcele s priključkom za struju.
  • Comfort parcele: parcele prikladne za podizanje šatora te opremljene priključkom za struju.
Rapoća Camping Village - Parcele

GASTRO PONUDA

Naša raznolika ponuda uključuje gastronomske specijalitete i širok izbor ukusnih koktela i osvježavajućih pića.

Kako do nas

Adresa: Rapoća 21,
Nerezine

Telefon: +385 51 750 260

E-mail adresa: [email protected]

Upute

Od centra grada (500 m) 
Od autobusne stanice (500 m)
Od trgovine (300m)
Od bolnice (20km)
Od ljekarne (2km)
Od banke (20km)

Vožnja automobilom od trajektne luke Porozina do kampa Rapoća traje jedan sat, a od trajektne luke Merag oko 40 minuta. Kamp Rapoća udaljen je oko 1 km od Osorskog mosta prema Malom Lošinju i leži na lijevoj strani.Nakon ulaska u Nerezine, skrenite lijevo nakon franjevačkog samostana. Do Maloga Lošinja vožnja traje još 15 minuta.

PRIPREMA. POZOR. ODMOR!

Rezervirajte danas jednu od naših ponuda i uživajte u posebnim cijenama. Pogledajte snižene sezonske cijene, ostanite duže - platite manje ponude i mnoge pogodnosti koje smo pripremili za vas.

Lošinjska plovidba - Turizam d.o.o.
Lošinjskih brodograditelja 47
Mali Lošinj
51550
Phone: +385 51 750 204 Email: [email protected]

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabir